COACHING EDUCATION

Iulia Deac MD PCC DiplMgm Program designer&facilitator

Iulia Deac a fondat Ethys Scientific și programul de educație pentru Lideri în medicină & tech ” Coaching executiv bazat pe Respect Profund ” și are o experiență diversă în industria îngrijirii sănătății deopotrivă ca medic dar și ca manager-coach, trainer și dezvoltator de business pentru două companii bazate pe cercetare-dezvoltare și inovație. Certificări: Coach executiv pentru lideri în îngrijirea sănătății, Managementul schimbării și performanței de către Open University Anglia, Expert achiziții publice, Trainer competențe de construire a relațiilor profesionale, Formator ANC, Sistemul DDI de intervievare comportamentală pentru selecția personalului.

Credința Iuliei este că antrenamentul colaborativ al profesioniștilor pentru înțelegerea complexității, Coaching-ul executiv bazat pe Respect profund și Parteneriatele între egali împuternicesc oamenii pentru a face față provocărilor contemporane și, posibil, pentru a ameliora viitorul.

Iulia are o fiică și a depășit 20 de ani de căsnicie. Este recunoscătoare pentru accesul oamenilor la educație și la arta autentică prin care se exprimă esența divină a ființei umane. Este profund recunoscătoare și pentru întreaga ei familie, în care a avut norocul sa cunoasca respectul, credința și singura adevărată iubire, care este necondiționată și nealterată de vreun interes, de profit sau de status. Schiază, aleargă și scrie poezii.

Distribuie

author-avatar

About Iulia Deac

Parteneriatele de Coaching-Leadership ale Iuliei Deac aduc Clienților săi claritate, și o perspectivă proaspătă în momente cruciale ale vieții profesionale. Medic experimentat în afacerea globală a medicinii și tehnologiei, Iulia este profesionistul pe care dorești să îl ai alături de tine atunci când îți este greu. Cu multă considerație, umor, și onestitate, te va provoca să gândești critic și strategic. Astfel, este posibil să îți reculegi optimismul realist evoluând spre următoarea ta etapă de carieră sau performanță profesională. Iulia împlinește cu bucurie al 21-lea an de căsnicie, are o fiică, aleargă și schiază.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *