Grupuri de elită

Fiecare dintre noi este unic, avem câte o istorie personală și speranțe, avem nevoie să fim văzuți, să contăm, și avem nevoie de sprijin.
În același timp, suntem nevoiți să lucrăm în grupuri. Numai așa ne asigurăm accesul la resursele necesare pentru a îndeplini obiective semnificative, pentru care avem nevoie unul de celalat. Dupa cele mai noi teorii societatea este haotică, supracomunicată. Etica muncii se schimbă odata cu timpurile.

Am avut privilegiul să particip la câteva zeci de petreceri corporate și teambuilding-uri, de la care am amintiri frumoase. Este un mod eficient prin care organizațiile susțin apartenența la grup, dezvoltă relații informale valoroase și consolidează brandul de angajator.
Shimbările efective și reale pe care aceste evenimente de scurtă durată le produc ulterior în activitatea fiecăruia, au însă durată la fel de scurtă. Oamenii revin pur și simplu la obișnuințele lor comportamentale.

În sistemele dinamice contemporane și viitoare, scăderea riscurilor și cresterea motivației muncii necesită investiții în metode actuale,  personalizate și precise de învățare. Beneficiile colaborarii în grupurile de experți pot depăși dezavantajele și riscurile competiției interne.

Consultanța și Coaching executiv Ethys pentru grupuri de lucru de elită este un proces eficient care durează minim 3-6 luni, cu rezultate susținute pe termen lung.
Urmărește obiective precise și crearea de noi comportamente esențiale indeplinirii lor. Este precedat de o conversație preliminară cu liderul grupului de lucru, pentru selectarea problemelor cheie care vor fi adresate, a metodelor de evaluare și a așteptărilor reciproce.

Timp de 1 zi pe lună, grupul se va reuni apoi în cadrul unei sesiuni de Coaching executiv de grup, facilitată de Iulia Deac, pentru generarea și implementarea acțiunilor posibile, ajustate și diversificate permanent în următoarele întâlniri, în funcție de progresul măsurat.

Dacă sunteți medic sau asistentă medicală și aveți rol managerial, sau dacă sunteți manager nemedical în industria sănătății, vă invit la o conversația preliminară, pentru evaluare și setare a așteptărilor reciproce.

În parteneriat, grupul dumneavoastră de profesioniști va experimenta o metodologie precisă de învățare comportamentală reciprocă, pentru creșterea reală și susținută a calității vieții profesionale și a performanței în contextul dat. Este dovedit ca oameni obișnuiți, împreună, pot îndeplini ceva extraordinar.