Conexiuni Ethys

Nu ești singur în acest sistem complicat. Există cunoaștere, sprijin, și parteneriate cu oameni asemeni ție, căutători de claritate și soluții. Înscrie-te în rețeaua Ethys, a liderilor cu sau fară titlu din industria sănătății.

Îți vom împărtăși trimestrial cunoaștere și experiență. Pentru claritate în managementul oamenilor, relațiilor, și coaching executiv.

Cu deosebită considerație,
Iulia Deac

Semnatura-Iulia-Deac
Carnavalul întrerupt, bradul fără podoabe și bisericile goale.
Iluzia controlului și pregătirea de a muri
Puterea echipei
Camaraderie și tunuri de zăpadă
Poveste de Crăciun
Leadership – de la zgomot la creare de comportamente
Un lider în încurcătură
Povestea din sufletul copilului tău

Coachingul Executiv inspirat de experiența practică a Coach-ului de Conducere și Influență a oamenilor, dar și de științele comportamentale și ale complexității, oferă Clienților abilități organizaționale esențiale pentru creșterea calității vieții profesionale.

Iulia Deac este Medic. Experiență: » 9 ani experiență clinică în intervenții minim invazive și radiologie ca și Medic sau ”Clinical support, Training & Business development” pentru Corporație inovativă instrumente medicale » 6 ani Managementul oamenilor și Coaching dinamic în Corporație ”Big Pharma” bazată pe cercetare – dezvoltare. Certificări: » Healthcare Leadership Coaching de către Center for Executive Coaching SUA » Coaching profesional de către International Coach Federation » Managementul schimbării și al Performanței de către The Open University Anglia  » Expert achiziții publice.